Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На вихідних у Полтаві затримали шість нетверезих водіїв (ФОТО)

На вихідних у Полтаві затримали шість нетверезих водіїв (ФОТО)

pm714image003

По вулиці Пушкіна охоронці порядку помітили автомобіль «ВАЗ», що рухався із порушенням Правил дорожнього руху.Про це повідомили в ГУ НП Полтавської області.

Водія зупинили та виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. На 31-річного водія, що мав 2,26 проміле алкоголю склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння). Транспортний засіб передали тверезому водію.

pm207image001

Ще одного нетверезого водія патрульні виявили на вулиці Великотирнівська. 25-річний водій керував авто «ЗАЗ LANOS». Від проходження медичного огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився. На нього було складено відповідні адміністративні матеріали. Транспортний засіб евакуювали. Справу розглядатиме суд.

Наймолодшим нетверезим водієм був 17-річний хлопець, що керував автомобілем «ВАЗ». Освідування проводили в присутності батька. Огляд на стан сп’яніння показав 0, 63 проміле алкоголю. Авто передали власнику, а на неповнолітнього склали адміністративні матеріали за статями 130 ч. 1(керування автомобілем в стані сп’яніння) та 126 ч. 2 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом).

pm367image002

Перейти до вмісту