Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині перебувають представники Регіональної групи ” Програми U-LEAD з Європою”

На Полтавщині перебувають представники Регіональної групи ” Програми U-LEAD з Європою”

dsc_0009

Сьогодні до Полтави завітали члени мережі асоціацій місцевих органів влади в Південно – Східній Європі (NALAS) та регіональної мережі сприятливого ставлення до бізнесу (Business – Friendly Certifiation), які представили низку країн Південно – Східної Європи.

До складу делегації входять: BFC експерт з ертифікації Йовіца Дамньяновіч, радник програми U-LEAD з Європою Ольга Савченко, директор Регіонального Центру Полтавської області Ірина Балибіна.

Основна мета делегації полягає в оцінці можливостей застосування стандарту сприятлтвого ставлення до бізнесу в муніципалітетах.

Члени делегації запропонували заходи щодо реалізації сертифікування в рамках української системи місцевих органів самоврядування.

Для досягнення цієї мети, один із представників делегації пан Йовіца Дамніянович з 13 по 15 березня відвідає Миргород, Пирятин, Гадяч, Шишаки щоб зустрітися з регіональними та місцевими органами влади.

Програма “U – LEAD з Європою”, підтримує створення прозорої і підзвітної багаторівневої системи управління, яка реагуватиме на потреби громадян, що передбачає посилення спроможності ключових суб`єктів на національному, регіональному та місцевому рівнях з метою реалізації регіональнї політики та реформи децентралізації, а також вдосконалення адміністративних послуг на місцевому рівні для громадян України.

 dsc_0012

dsc_0017

dsc_0023

Перейти до вмісту