Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

До Управління на Полтавщині шукають 24 рибних патрульних

До Управління на Полтавщині шукають 24 рибних патрульних

rpi16

20 січня розпочався прийом документів в рибний патруль Полтавської області. До управління шукають 24 рибних патрульних.

«Запрошуємо людей, вмотивованих до реальних позитивних змін у рибному господарстві, з високою мотивацією та тих, хто по-справжньому вболіває за галузь. Зі свого боку держава створює достойні умови праці – сучасна техніка, паливо та зарплата 6-7 тис грн. Це в кілька разів вище, ніж в ліквідованих органів рибоохорони», – наголосив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

Рибний патруль є органом із якісно новими стандартами роботи. Його створено замість ліквідованих органів рибоохорони (рибінспекції), що були об’єктом численних нарікань з боку рибалок. Новостворений орган передбачає використання європейського досвіду, сучасне оснащення та відкритість перед суспільством.

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

– Копію паспорта громадянина України.

– Письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

– Письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

– Копію документа (документів) про освіту.

– Заповнену особову картку встановленого зразка.

– Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за попередній рік.

Інформацію щодо посадових обов’язків, кваліфікаційних вимог можна переглянути за посиланням щодо:

– головного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів.

Документи на участь у конкурсі приймаються до 16.30 год 13 лютого 2017 року (включно) за адресою: м. Кременчук, вул. Флотська, буд. 4.

За детальною інформацією звертайтесь за номером тел.: (05366) 3-84-76 або пишіть на електронну адресу: [email protected]

Нагадаємо, рибоохоронні патрульні набираються на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації. Конкурс на зайняття вакантних посад до рибного патруля відбудеться відповідно до вимог Закону «Про державну службу» у новій редакції, включатиме електронне тестування та співбесіду.

Перейти до вмісту