Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві знайшли автівку, водій якої здійснив ДТП і зник з місця події (ФОТО)

У Полтаві знайшли автівку, водій якої здійснив ДТП і зник з місця події (ФОТО)

pm929image001

Учора близько 9-ї години патрульні поліцейські отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на вулиці Кагамлика. На місці події інспектори виявили автомобіль «ГАЗ», який мав механічні пошкодження. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

pm492image002

Зі слів водія, його транспортний засіб пошкодив білий автомобіль, який зник з місця пригоди. Марку, номерні знаки він не запам’ятав. Патрульні одразу почали шукати свідків, котрі могли бачити дану ситуацію. У ході опитування особи, авто якої було припарковане недалеко від місця події, охоронці порядку встановили детальний опис транспортного засобу, що втік з місця дорожньо-транспортної пригоди. Також, свідок, в якості підтвердження слів, надав інспекторам запис із камери свого відеореєстратора.

pm502image003

Поліцейські перевірили автомобіль по державних базах, знайшли всі дані власника і уже по місцю проживання знайшли авто GEELY білого кольору, який був схожий за зовнішніми ознаками та механічними пошкодженнями на автомобіль, який був учасником ДТП. На жінку-водія склали усі необхідні адміністративні матеріали.

Перейти до вмісту