Ви тут:
Анонс Суспільство Україна 

Ольга Фреймут і Діма Борисов одягнуть кухарський фартух на тиранічного шефа закладу

Ольга Фреймут і Діма Борисов одягнуть кухарський фартух на тиранічного шефа закладу

na-nozhah-2-1

Сьогодні, о 22.00 на каналі «1+1» відбудеться прем’єра другого сезону реаліті «На ножах», в якому телеведуча Ольга Фреймут та найуспішніший ресторатор України Діма Борисов рятуватимуть заклади харчування від краху, а їхнім командам допомагатимуть вирішити проблеми та конфлікти між собою. Вдосконаленням інтер’єру закладу та створенням затишної атмосфери займатимуться дизайнери Олександр та Володимир Юдіни.

Героєм першого випуску реаліті «На ножах-2» стане темпераментний ресторатор з Вірменії на ім’я Мішель, запальний характер якого в поєднанні з непохитною впевненістю у своїй правоті став причиною занепаду його сімейного закладу у Київській області. Ресторан для Мішеля – його мрія і справа життя, проте чоловік не зміг побудувати згуртовану команду, переклавши всі обов’язки шеф-кухаря, офіціанта та посудомийок на своїх рідних та зруйнувавши таким чином теплі сімейні стосунки.

Дружина Мішеля вже 6 років тяжко працює на кухні, наодинці готуючи бенкети на 200 чоловік, тому що через характер ресторатора наймані працівники не затримуються у закладі.

na-nozhah-2-2

«Це історія досить забезпеченої сім’ї, де жінка жодного разу не була в декреті, вона народжувала своєму чоловікові дітей, але вони ніколи навіть не виїжджали на море. Бо з ранку до ночі, без вихідних, без права на відпустку вона працює у своєму ресторані. А чоловік намагається на ній економити, не набирає на роботу персонал. І от вони так і живуть. У програмі ми спробували відкоригувати стосунки між чоловіком і дружиною. Побачите, що з того вийшло», – розповідає Ольга Фреймут про героїв першого випуску «На ножах-2».

Діма Борисов не тільки дасть герою поради зі свого досвіду керування закладами, але і запропонує йому випробування – відмовитись від позиції тиранічного шефа і самому одягти кухарський фартух. Ольга Фреймут вкаже на недоліки в подачі страв та зовнішньому вигляді закладу. Та як відреагує емоційний та запальний вірменин на зауваження телеведучої, стане відомо вже сьогодні ввечері.

За 5 днів команда проекту «На ножах-2» проведе повний аналіз роботи закладу і дасть цінні поради, які можуть вивести ресторан на шлях успіху та прибутковості. Та чи зможе тиранічний власник Мішель визнати свої помилки та змінитись заради успіху ресторану його мрії та теплих сімейних стосунків?

Прем’єрний випуск другого сезону «На ножах» телеглядачі побачать вже сьогодні ввечері о 22.00 на «1+1».

Відео: http://1plus1.ua/ru/na-nozhah/video/gostrosuzetna-premera-na-nozah-divitsa-z-7-lutogo-na-11

Перейти до вмісту