Ви тут:
Суспільство Україна 

День Святого Валентина: учасники «Голосу країни-7» розповіли про свої найромантичніші вчинки

День Святого Валентина: учасники «Голосу країни-7» розповіли про свої найромантичніші вчинки

roman-duda-holos-krajiny-7-2

Учасники головного вокального проекту країни «Голос країни-7» на телеканалі «1 + 1», який  минулої неділі пройшов з рекордними показниками телеперегляду, до Дня Святого Валентина розповіли про свої найромантичніші вчинки у житті.

23-річний Роман Дуда з Києва, який працює швейцаром у готелі, в черговий раз довів, що він відчайдушний романтик:

«Якось я по вуха закохався в одну дівчину. Було це взимку. І мені так хотілося зігрівати її своїм теплом, щоб їй завжди було затишно, навіть коли мене немає поруч. Я вирішив навчиться в’язати і зробити для неї шапку своїми руками. Я так захопився, що «обв’язав» всю сім’ю: зв’язав п’ять шапок і два шарфи», – зізнався Роман.

roman-duda-holos-krajiny-7-1

На “сліпих прослуховуваннях” “Голосу країни-7” Роман Дуда виконав під гітару пісню Avicii “Wake me up” і розвернув крісла Сергія Бабкіна, Джамали і Потапа. А почалося все з того, що в інституті він влаштувався в готель для того, щоб заробити на гітару. На проект Роман прийшов, щоб здійснити свою мрію і стати гостем готелю, в якому працює.

marta-adamchuk-holos-krajiny-7-2

30-річна Марта Адамчук з Чернівців, яка 3 роки працювала бек-вокалісткою дуету Потап і Настя, розповіла, що справжніми вчинками вважає прості, але щирі речі:

«У 2011 році я випадково побачила в Інтернеті, що за календарем Майя 25 липня – це Новий Рік, день поза часом. Я вирішила, що саме цей вечір «поза часом» хочу провести зі своєю коханою людиною і зробити йому сюрприз. Я знайшла найвищий пагорб у Києві і привела його туди, ми лягли на траву, і помітили яскраву-яскраву зірку. Це була зустріч двох світил, коли Сіріус разом з Сонцем стають на один рівень. Дві зірки ніби зійшлися в одну. Цей момент став нашим улюбленим спогадом», – розповіла Марта.

marta-adamchuk-holos-krajiny-7-1

Марта прийшла на «Голос країни-7» для того, щоб довести самій собі, що вона може стати успішною сольною співачкою. Потужним виконанням пісні Ігоря Талькова «Я повернуся» їй вдалося розвернути всі чотири тренерські крісла.

                19-річна Інгрет Костенко з Вінниці, яка пише пісні з 11 років, розповіла, що любить дивувати близьких сюрпризами і навіть на всі свята дарує листівки, зроблені своїми руками:

«Якось на День Народження моєї коханої людини я вирішила придумати квест. Звичайно ж, не обійшлося без допомоги друзів. Відправною точкою квесту був плакат із зображенням покрокової інструкції. У той час, коли мій коханий розгадував наші загадки, ми спостерігали за ним з даху будинку. Якщо він йшов зовсім в інший бік, ми голосно кричали «холодно». Цей день ми з посмішкою згадуємо й досі», – поділилася Інгрет

Космічна Інгрет прийшла на проект «Голос країни-7», щоб відволікти людей від побутових проблем і показати, що є світло у житті, і про це не варто забувати. Своїм незвичайним виконанням пісні Пелагеї «Пташечка» Інгрет розвернула всі чотири тренерські крісла.

kyrylo-sulyha-holos-krajiny-7-2

19-річний бізнесмен Кирило Сулига також розповів, на що здатен заради своєї коханої:

«Я вирішив зробити дівчині сюрприз і без попередження приїхати до неї в Париж. Переліт був з пересадкою у Франкфурті, де, на мій подив, ми зустрілися в аеропорту. Вона вирішила зробити мені такий самий сюрприз. Дива трапляються», – зізнався Кирило.

Кирило Сулига почав заробляти свої перші гроші в 14 років, ставши незалежним від батьків у фінансовому плані. У 16 років хлопець створив свій перший бізнес – онлайн кондитерську. Зараз Кирило займається стартапами, у нього також є своя команда з розробки сайтів. На «сліпих прослуховуваннях» своїм романтичним виконанням пісні групи “Друга ріка” “Три хвилини” Кирило розвернув крісла Сергія Бабкіна та Джамали.

Нагадаємо, що минулої неділі четвертий епізод «Голосу країни-7» пройшов з рекордними показниками телеперегладу. За аудиторією 18-54 (Україна) програма зібрала найвищу частку за два останні сезони дорослого «Голосу країни» – 21.5%, а за аудиторією 18-54 (50К +) – рекордну частку за весь час виходу програми -22.3%.

inhret-kostenko-holos-krajiny-7-1

Дивіться «Голос країни-7» щонеділі о 21.00 на телеканалі «1 + 1».

Перейти до вмісту