Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

26 лютого полтавців запрошують на завершення Благодійного забігу «Біжу заради дітей» та фіксацію рекорду України

 26 лютого полтавців запрошують на  завершення Благодійного забігу «Біжу заради дітей» та фіксацію рекорду України

bizhu-smy

З 28 січня 2017 року в м.Полтаві триває 30-ти денний марафон «Біжу заради дітей» організований клубом любителів бігуRunning CLUB Poltava в підтримку дитячого центру розвитку «Дитина і світ».

Мета Благодійного забігу привернути увагу до дітей з особливостями розвитку з інвалідністю та зібрати кошти необхідні для ремонту приміщення дитячого центру і закупівлі необхідного для розвитку дітей методичного обладнання.

Саме щоб привернути увагу до питання дітей, тренери Running CLUB Poltava Кербут Дмитро та Юхимець Григорій кинули виклик можливостям людини, а саме вирішили 30 днів бігти напівмарафон, дистанцію понад 21 км. І їм це вдалося! Незважаючи на щільний робочий графік учасників, сильні лютневі морози, вони успішно завершують 30-ти денний марафон.

bizhu-zarady-ditej-lohoСаме 26 лютого 2017 року в Корпусному Парку м.Полтава о 11:00 годині відбудеться завершення Благодійного забігу «Біжу заради дітей», Кербут Дмитро та Юхимець Григорій подолають дистанцію 21 км в 30-тий раз! Загальний пробіг за 30 днів у кожного з учасників складатиме понад 630 км.

Неймовірним є те, що організатори Running CLUB Poltava плануючи благодійний захід не уявляли, що ця подія може претендувати на рекорд. І от саме 26 лютого 2017 року

в м. Полтаві представниками ТОВ «Укрімідж», генеральним виконавцем робіт в проекті «Книга рекордів України» будуть проведені організаційні дії з фіксації та реєстрації рекорду України.

Запрошуємо любителів бігу, небайдужих полтавців 26 лютого 2017 року на 11:00 годину до Корпусного Парку для завершення, підведення підсумку Благодійного забігу «Біжу заради дітей» та фіксації рекорду України і святкового нагородження учасників Кербут Дмитра та Юхимець Григорія.

Впевнені, що благодійні заходи від Running CLUB Poltava стануть традицією, об’єднуючи небайдужих людей в їх щирому бажанні допомогти дітям.

Всі кошти зібрані в рамках Благодійного забігу «Біжу заради дітей» передані до БО «Зернятко» та будуть направлені для потреб дітей з особливостями розвитку та інвалідністю центру розвитку «Дитина і світ».

Перейти до вмісту