Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Від союзників морської піхоти вихованці Кременчуцької виховної колонії отримали подарунок

Від союзників морської піхоти вихованці Кременчуцької виховної колонії отримали подарунок

dscn4898

Днями волонтери морських піхотинців Військово-Морських сил Збройних сил України подарували вихованцям Кременчуцької виховної колонії настінний календар, матеріал до якого підібрали особисто та присвятили його героям нашої війни за незалежність.

dscn4886

Фото морських піхотинців, в яких переплелися мужність і слава, героїзм і любов, відданість і сила, вразили юнаків. Кожний кадр вкотре підтвердив, що «той, хто не любить своєї Країни, нічого любити не може».

В кожному змарнілому і виснаженому обличчі – блиск в очах, віра і спрага до перемоги. І не важливо: скільки тобі років, дівчина ти чи хлопець, головне – «мужність це те, що не дається напрокат».

dscn4890

Подарунок від справжніх героїв став для вихованців не просто яскравими картинками, а глибокою суттю тих подій, якими живе Україна сьогодні в цілому сьогодні, і кожний зокрема.

dscn4897

Юнаки висловили слова вдячності морським піхотинцям і всім, хто не залишається байдужим до долі України. Зрозуміли, що «живе той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя» (Василь Симоненко).

Прес-служба Кременчуцької виховної колонії

Перейти до вмісту