Ви тут:
Кримінал Полтавщина Пригоди Суспільство 

У Кременчуці патрульним довелося використати зброю, щоб затримати грабіжників

У Кременчуці патрульним довелося використати зброю, щоб затримати грабіжників

1473351631_wr-720-sh-1831

У Кременчуці двоє чоловіків тікали від правоохоронців та зупинилися лише після попереджувального пострілу у повітря. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

27-го січня, близько першої години ночі, за допомогою до поліції звернулась 43-річна кременчужанка. Жінка повідомила, що по вулиці Небесної Сотні двоє невідомих чоловіків із застосуванням сили заволоділи її сумкою з особистими речами та пакетом з продуктами харчування.

На місце події направили найближчий наряд поліції. В поле зору правоохоронців потрапили двоє молодиків, що підпадали під орієнтування. Чоловіки тікали, на вимогу поліції зупинитись не реагували. Під час переслідування, після декількох попереджень, патрульні здійснили постріл у повітря, і лише після цього утікачів вдалося затримати.

“Зловмисниками виявились двоє чоловіків віком 24 та 22 роки, обоє – мешканці сусідньої області. Ми перевіряємо їх на причетність до скоєння подібних злочинів на території Кременчука”, – повідомив начальник Кременчуцького відділу поліції Олександр Коцар.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкцією статті передбачено покарання в вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Перейти до вмісту