Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Слідчі Полтавщини підбили підсумки роботи та визначили пріоритети на 2017-й

Слідчі Полтавщини підбили підсумки роботи та визначили пріоритети на 2017-й

pm269image001

Нарада відбулася під головуванням заступника начальника поліції області – начальника слідчого управління Сергія Чижа. У заходах також взяли участь заступник начальника управління прокуратури Полтавської області Наталія Лець та начальник відділу прокуратури області Володимир Спірідонов. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

pm303image002

На початку зібрання Сергій Чиж представив особовому складу управління та начальникам слідчих підрозділів Полтавщини нового заступника – Олега Максимчука.

Начальник слідчого управління визначив основні напрямки діяльності служби у 2017 році та зауважив на необхідності дотримання дисципліни та законності під час розслідування кримінальних проваджень.

pm661image003

Наталія Лець зупинилася на проблемних питаннях, які виникають перед слідчими щодня при кваліфікуванні злочинів, проведенні огляду місця події та інших необхідних слідчих дій. Наголосила на співпраці та якісному зборі всіх необхідних матеріалів досудового розслідування.

pm707image004

Під час наради керівники слідчих підрозділів відділів та відділень поліції відзвітували про виконану роботу та проведені заходи.

pm962image005

Перейти до вмісту