Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Презентували літературний альманах «Миргородські обрії»

Презентували літературний альманах «Миргородські обрії»

imgb429f3146eb9a07b18259bab294d3e36

Миргородцям презентували літературний альманах «Миргородські обрії». Художній нарис підготував творчий колектив літературного об’єднання «ДієСлово» за програмою муніципальної підтримки громадських ініціатив. Автори патріотичних творів  – різні за віком і за фахом люди, але всіх їх об’єднує любов до художнього слова, душевна небайдужість і живий творчий вогник. За словами голови літературного об’єднання Лариси Гараган, метою цієї ініціативи є популяризація міста-курорту через поетичне слово місцевих літераторів.

image001-2

Вітаючи авторів збірки, керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко подякувала творчим особистостям міста за активну позицію і творчий доробок, який знайомить миргородців та гостей з історією та талантами гоголівського краю. Про це повідомили у міськраді.

image002-3

Як відомо, у Миргороді у 2016 році діяла Програма муніципальної підтримки громадських ініціатив. Фінансову підтримку з міського бюджету отримали 11 проектів. У поточному році програма називається “Місто активних громадян” і на її реалізацію передбачено вдвічі більше коштів, – повідомила начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик. Тож є можливість літераторам виготовити наступний номер альманаху.

image003-3

Спільний проект “діЄслівівців” презентували у музеї Давида Гурамішвілі. Працівники закладу влаштували  оригінальну зустріч з авторами та прихильниками художнього слова.

image004-3

Літературний альманах «Миргородські обрії» призначений для широкого кола читачів, адже містить твори різні за тематикою – дитячі вірші, історичні дослідження краєзнавців, патріотичну та ліричну поезію, мистецтвознавчі статті.

image005-1

Перейти до вмісту