Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині викрили наркопритон (ФОТО)

На Полтавщині викрили наркопритон (ФОТО)

pm41image001

22 січня працівники управління протидії наркозлочинам спільно із поліцейськими Лубенського відділу поліції задокументували факт збуту наркотичної речовини «опій ацетильований» та канабіс 39–річним місцевим жителем.

pm767image002

У ході подальшого проведення санкціонованого обшуку поліцейські у помешканні, яке даний громадянин надавав, як місце для незаконного вживання наркотичних речовин, виявили та вилучили пластикові шприци із залишками речовини коричневого кольору, близько 500 мл «опію», речовину рослинного походження у висушеному стані схожу на наркотичний засіб канабіс, а також посуд для виготовлення наркотиків. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

pm25image003

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та ч. 2 ст. 317 КК України (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів, вчинено повторно).

Перейти до вмісту