Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Машівщині за добу викрили декілька наркозлочинів

На Машівщині за добу викрили декілька наркозлочинів 

pm370image001

Правоохоронці за наявною оперативною інформацією провели необхідні слідчі дії та вилучили за двома адресами у Машівському районі наркотичні речовини.

Як повідомляють у ГУ Нп у Полтавській області, зокрема, під час обшуку домогосподарства 33-річного жителя села було виявлено згорток вагою близько 10-ти грамів з подрібненою речовиною, схожою на коноплю. Чоловік пояснив, що зберігав наркотики для власного вживання. Крім цього, у будинку вилучено металевий чайник, який фігурант обшуку пристосував та використовував для вживання коноплі шляхом куріння.

pm0image002

Того ж дня в іншого жителя району правоохоронці під час обшуку виявили декілька паперових згортків загальною вагою близько ста грамів. Як пояснив 26-річний чоловік, вилученою в нього речовиною є подрібнена конопля, яку він знайшов на полі неподалік села та зберігав удома для власного вживання.

«На даний час по вказаним фактам відкрито два кримінальні провадження з правовою кваліфікацією за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Вилучені речовини направлені на дослідження, а фігурантам може загрожувати покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 3-х років», – зазначив Анатолій Пиляй, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Машівського відділення поліції.

Перейти до вмісту