Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Валерій Головко увійшов у десятку наймедійніших голів облдержадміністрацій України

Валерій Головко увійшов у десятку наймедійніших голів облдержадміністрацій України

valerij-holovko-pid-chas-chas-vchorashnoji-aparatnoji-narady

Очільник Полтавської ОДА зайняв 8 місце з 25 можливих серед колег по згадуваності в українському медіапросторі за 2016 рік.

Сервіс «Медіатека» (http://mediateka.com.ua/) спеціалізується на моніторингу та аналізу ЗМІ, надання адаптованих IT-рішень для створення персональної бази інформації онлайн- і офлайн-джерел, а також моніторингу та аналізі всіх типів соціальних медіа. Серед партнерів компанії — комерційні компанії, Кабінет Міністрів України, інтернет-видання «Телекритика» та багато інших.

infohrafika-proektu-mediateka

На своїй сторінці у соцмережі «Медіатека» (https://www.facebook.com/medialib.com.ua/) постійно показує результати згадуваності в українських медіа різних об’єктів: телешоу, децентралізації, Петра Порошенка, Криму, гравців телеком-ринку тощо.

Учора працівники сервісу проаналізували медіазгадуваність голів облдержадміністрацій 24 регіонів України та Києва.

«Бути гарним губернатором сьогодні — це не лише приймати ефективні рішення, але й систематично комунікувати з мешканцями своєї області. І через ЗМІ в тому числі» — зазначається на сторінці «Медіатеки».

Згідно результатів аналізу, у першу трійку увійшли голова КМДА Віталій Кличко (15 538 згадок), голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль (7586 згадок) та голова Тернопільської ОДА Степан Барна (6428 згадок).

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко за цим критерієм отримав 3597 згадок у медіа протягом 2016 року. З цим показником він отримав 8-е місце у загальному рейтингу, тобто увійшов у третину кращих за медіазгадуваністю.

Помічниця Валерія Головка Надія Діденко, яка допомагає голові ОДА з медіакомунікаціями відзначає, що такий результат — хороший, але працювати ще є над чим.

nadiya-didenko

— Ми намагаємося експериментувати з різними медійними майданчиками, слідкувати за трендами, щоб не бути просто нудною офіційною структурою на чолі зі ще одним чиновником. Свого часу багато розголосу отримав жарт з «покемонами» в ОДА (http://nv.ua/ukr/lifestyle/life/poltavski-chinovniki-znajshli-pokemoniv-u-kabinetah-oblasnoji-administratsiji-171610.html), — згадує Надія Діденко. — Ми утримуємо баланс між необхідним інформуванням і трохи неформальними речами (https://twitter.com/OdaPoltava/status/725291456265596929). Звісно, відразу реагуємо на критику, якщо вона конструктивна. Не буду загадувати, але хочеться, щоб наступного разу вже були у топ-5.

Довідка: Результати сформовані при використанні системи моніторингу медіа «Медіатека», було досліджено понад 13 млн. повідомлень, з них 1,5% — стенограми ТБ, 0,7% — стенограми радіо, 2% — матеріали друкованих ЗМІ, 15,6% — повідомлення Facebook, решта — сайти онлайн-видань та інформагентств.

Прес-служба Полтавської ОДА

Перейти до вмісту