Ви тут:
Суспільство Україна 

У проекті «Світ навиворіт-8» покажуть, як торговці органами заманюють своїх жертв

У проекті «Світ навиворіт-8» покажуть, як торговці органами заманюють своїх жертв

svit-navyvorit-1

Телеведучий і екстремал Дмитро Комаров продовжує знайомити телеглядачів з культурою Непалу і вражаючими звичаями екзотичний країни, показуючи країну такою, якою її не може побачити звичайний турист.

«Зворотною стороною» туристичних пам’яток і чаруючих високогірних пейзажів Непалу є важке життя місцевого населення і стійкість, з якою воно зустрічає щоденні труднощі.

Так, під час експедиції команда проекту «Світ навиворіт» побувала в самому «серці» Непалу далеко від цивілізації і дізналася, як індійська мафія обманними шляхами змушує бідне непалське населення продавати свої органи, перетворюючи чоловіків і жінок в інвалідів. Унікальний сюжет про те, як торговці органами заманюють своїх жертв, можна буде побачити в сьогоднішньому випуску о 22.00 на «1+1».

Також в новому випуску програми Дмитро Комаров побуває в будинку українця, який змінив хід історії Непалу, – одесита Бориса Лисаневича. Борис Миколайович не лише допоміг здійснити державний переворот в цій країні, а й посприяв тому, що Непал вперше відкрив кордони для міжнародного туризму. Як жив легендарний українець, який товаришував з непальскими королями, і які антикварні скарби досі зберігаються в його вітальні, Дмитро Комаров покаже вже сьогодні ввечері.

svit-navyvorit-2

Одним з важливих пунктів експедиції в Непалі для команди проекту «Світ навиворіт» стало закрите королівство Мустанг. Всього 1000 туристів на рік можуть відвідати його, завчасно одержавши спеціальний дозвіл. Команді проекту вдалося стати одними з 1000 щасливчиків, але перша спроба дістатися гірського королівства була невдалою. Нагадаємо, катастрофа літака, на якому Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв повинні були літати, змусило команду поміняти свої плани.

Чи буде вдалою друга спроба команди проекту дістатися Мустангу, як жив одесит, який відкрив кордони Непалу для туристів, і якими методами торговці органами заманюють своїх жертв, дивіться сьогодні о 22.00 на «1+1» у новому випуску екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт».

svit-navyvorit-3

Перейти до вмісту