Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві пройшов семінар для юристів області

У Полтаві пройшов семінар для юристів області

3-2

У Полтавській ОДА пройшло чергове засідання постійно діючого семінару для для працівників юридичних служб підприємств, установ, організацій, місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області, організованого Головним територіальним управлінням юстиції у Полтавській області.

Під час семінару головний державний інспектор відділу комунікацій управління організації роботи ГУ ДФС у Полтавській області Валентина Коломієць розповіла про декларування доходів громадян, отриманих у 2015 році та право на податкову знижку.

Заступник начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Полтавській області Оксана Атаманюк доповіла про взаємодію Національної служби посередництва і примирення із сторонами колективних трудових спорів (конфліктів), центральними і місцевими органами виконавчої  влади, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян та профспілок.

Також говорили про реформи національного законодавства про працю, шляхи його вдосконалення та практику застосування, про особливості  кримінального провадження на підставі угод, про завдання уповноваженого з питань запобігання корупції.

Головний спеціаліст відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, друкованих засобів масової інформації та легалізації громадських формувань ГТУЮ у Полтавській області   Володимир Андрущенко розповів про внесення змін до установчих документів громадських організацій у зв’язку з приведенням їх у відповідність до Податкового кодексу України.

Усі юрисконсульти отримали фахові консультації на поставленні питання.

Перейти до вмісту