Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Миргороді презентували літературний альманах

У Миргороді презентували літературний альманах

img40221bfb21555542f8ec98f8dd40ef9c

Творчий колектив Миргородського літературного об’єднання «ДієСлово» при музеї Давида Гурамішвілі вирішив підтримати ідею Програми та висунув власну ініціативу про поліграфічний друк збірки своїх літературно-художніх творів у вигляді книги-альманаху “Миргородські обрії”. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Кількість авторів альманаху склала двадцять осіб.

Метою ініціативи є популяризація Миргорода, як міста-курорту та як історичного міста, підняття його престижу, як туристичного осередку, популяризація творчого доробку миргородських літераторів. Книга  може бути використана як довідкове видання для вчителів за темою «Література рідного краю», посібник у патріотичному та культурному вихованні підростаючого покоління, подарункове видання для міжміських презентаційних заходів.

Літературний альманах «Миргородські обрії» призначений для широкого кола читачів, адже містить твори різні за тематикою – дитячі вірші, історичні дослідження краєзнавців, патріотичну та ліричну поезію, мистецтвознавчі статті. Видавцем і виготовлювачем книги стало ТОВ Видавництво «Миргород».

Планується розповсюдження частини накладу до навчальних закладів та бібліотек міста.

Перейти до вмісту