Ви тут:
Суспільство 

У Лубнах привітали з Миколаєм дітей учасників АТО

У Лубнах привітали з Миколаєм дітей учасників АТО

dscn3503

Напередодні дня святого Миколая, за ініціативою голови громадської організації «Міжнародна асоціація недоторканості приватного життя та безпеки людини» Олександра Микитюка, до бібліотеки запросили дітей, батьки яких є учасниками бойових дій на Сході України. З подарунками до них прийшли представниця ювелірної мережі салонів «Золотинка» Тетяна Литовченко, пастор церкви «Ковчег» Ігор Фень, приватний підприємець Андрій Тригуб.

dscn3557

Ведучі заходу бібліотекарі Лариса Гончарук та Марта Федіско запропонували хлопчикам та дівчаткам проспівати уривки з своїх улюблених пісень, а глядачам аплодисментами визначити фіналістів караоке. За звання кращого співака «Новорічного караоке» змагалися Шостак Оксана, Чорній Ісус з загальноосвітньої школи №3 та Настя Попиченко з школи №1. За кількістю зібраних балів переможцем конкурсу став Ісус Чорній.

dscn3535

На свято завітали бійці вишкільного центру слобідської сотні батальйону ОУН .Керівник центру учасник АТО Леонід Литвиненко привітав дітей зі святами, а юні лубенці передали їм власноруч виготовлені подарунки.

dscn3518

Учасник АТО Олексій Герасименко пригостив малечу медом з власної пасіки, а колектив на чолі з Миколою Стрекаловським передав дітлахам смачні пиріжки.

Наприкінці заходу діти прикрасили бібліотечну ялинку побажаннями миру та добра .

Перейти до вмісту