Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубнах демобілізованих військовослужбовців нагородили медалями

У Лубнах демобілізованих військовослужбовців нагородили медалями

10-img_8830

З нагоди Дня Збройних Сил України військовослужбовців та ветеранів  нагороджували медалями «За оборону рідної держави» та  грамотами  виконавчого комітету Лубенської міської ради . Святкові урочистості  відбулися 6 грудня  в актовій залі спеціалізованої школи №6 за участі Олександра Грицаєнка. Про це повідомили у міській раді.

Простора актова зала спеціалізованої школи №6 гостинно запросила на свято – День Збройних Сил України, яке розпочалось о 13 годині. Почесними гостями були представники влади на чолі з міським головою Олександром Грицаєном, ветерани, учасники бойових дій, військовослужбовці сьогодення, учасники АТО, демобілізовані.    

Олександр Грицаєнко наголосив, що 200 добровольців з Лубен вже повернулися із зони АТО, ще сотня тих, хто ще продовжує виконувати свій священний обов’язок перед державою, подякувавши захисникам усіх років за належне виконання високої місії.

7-img_8872

Медалями «За оборону рідної держави» на завершення привітань міський голова нагородив демобілізованих військовослужбовців, що проходили службу в районах проведення АТО за мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, високий патріотизм, зразкове виконання службового обов’язку та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України. Грамоти виконавчого комітету Лубенської міської ради отримали  також чисельні військовослужбовці частини А 2975, ветерани Збройних Сил України, учасники антитерористичної операції, учасники бойових дій.

Святкову концертну програму захисникам Вітчизни усіх років підготували талановиті, всебічно обдаровані вчителі та учні спеціалізованої школи №6.

15-img_8861

6-img_8877

11-img_8837

3-img_8894

5-img_8886

Перейти до вмісту