Ви тут:
Кримінал Полтавщина Пригоди Суспільство 

У Кременчуці викрили незаконні гральні заклади

02Під час 3-х санкціонованих обшуків у різних районах міста слідчими кременчуцької поліції, спільно з працівниками відділу управління захисту економіки в Полтавській області, виявлено та задокументовано факти надання послуг грального бізнесу з використанням комп’ютерної техніки.

«На даний час з приміщень закладів вилучено всі системні блоки від комп’ютерів, на яких відвідувачам надавалися послуги грального бізнесу, монітори, системні блоки адміністраторів залу, гроші, документацію, що знаходились у операторів закладів та касові чеки», – повідомив Олександр Коцар, керівник кременчуцької поліції.

Комп’ютерну техніку слідчими Кременчуцького відділу поліції в подальшому буде спрямовано на експертне дослідження.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 203-2 Кримінального кодексу України – «Зайняття гральним бізнесом».

Передбачене покарання – штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Інформацію про діяльність підпільних казино, гральних залів, квартир, в яких надаються послуги грального бізнесу просимо повідомляти до Кременчуцького відділу поліції на лінію 102 чи на електронну адресу [email protected] чи до відділів УЗЕ в Полтавській області, повідомили у Кременчуцькому відділі поліції Полтавської області

 

Перейти до вмісту