Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Цьогоріч у Чутівському районі зменшилася кількість злочинів

Цьогоріч у Чутівському районі зменшилася кількість злочинів

pm686image001-1

Про це повідомив журналістам керівник Чутівського відділення Андрій Шацький. На прес-конференції також обговорили ряд питань, що стосуються роботи поліції.

Андрій Євгенійович прозвітував журналістам про роботу місцевого відділення поліції за 11 місяців 2016 року у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. Звернув увагу на те, що в Чутівському районі в порівнянні з минулим роком зменшився ріст злочинності.

Окрім цього, керівник звернувся з проханням до журналіста, ще раз на сторінках газети попередити громадян про можливість вчинення відносно них подібних дій і особливо осіб похилого віку. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

pm133image002-1

У зв’язку з наближенням Новорічних свят на території району стали непоодинокими випадки застосування піротехнічних засобів. У зв’язку з цим Андрій Євгенійович довів до присутніх умови та межі застосування таких засобів, в яких місцях, в який час доби та яким особам категорично заборонено користуватися піротехнічними засобами, відповідальність за порушення правил торгівлі та використання піротехніки.

Надавши повні та змістовні відповіді на всі питання журналіста, керівник поліції на завершення додав, що на сьогоднішній день головним завданням поліції є відновлення рівня довіри громадян до поліцейських, а також якісне надання поліцейських послуг у сфері підтримання публічної безпеки і порядку та протидії злочинності в регіоні.

Перейти до вмісту