Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Творчий колектив із Білоцерківської ОТГ отримав звання “народний аматорський”

Творчий колектив із Білоцерківської ОТГ отримав звання “народний аматорський”

dsc_0089

Хоровий колектив “Живі джерела” Білоцерківської ОТГ отримав звання “народний аматорський колектив”. Ця відзнака була надана колективу за вагомий внесок у розвиток культури українського народу, високий художній рівень та виконавську майстерність.

10 грудня мешканці громади  зібралися у с. Красногорівка, щоб насолодитися пісенною творчістю хорового колективу «Живі джерела»  та привітати його з присвоєнням звання «Народний аматорський колектив».

«Роботу хорового колективу відновлено у 2015 році.  Зараз колектив веде активну концертну діяльність, в цьому році брав участь у обласному святі кобзарського мистецтва, в районних заходах, а на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі та Національному Сорочинському ярмарку -2016 виборов ГРАН-ПРІ. Ми знайшли можливість не тільки придбати нові костюми для наших артистів, але й забезпечити підвезення учасників на репетиції. Ми пишаємося нашими талановитими земляками », – наголосив голова громади І.В.Лещенко.

В репертуарі хору – твори українських композиторів, авторські твори та обробки українські народні пісні в обробці  керівника колективу – заслуженого працівника культури України Григорія Серьожкіна.

Голова Великобагачанської РДА Камандар Іскандар-Огли Байрамов наголосив, що хоровий колектив «Живі джерела» веде постійну роботу по популяризації української народної творчості та успішно пропагує хорове мистецтво на теренах Полтавщини та побажав їм подальших успіхів та творчих злетів»

Перейти до вмісту