Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Сьогодні відновили навчання у чотирьох школах Лохвиччини

Сьогодні відновили навчання у чотирьох школах Лохвиччини

20140303145744Карантин у загальноосвітніх закладах Лохвицького району припинено. З 14 грудня відновили навчання у Лохвицькій ЗОШ № 2, Заводській ЗОШ № 1, а також у Свиридівській та Токарівській школах. Про це повідомили у Лохвицькій РДА.

Це питання було основним на порядку денному місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулася 13 грудня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Олександра Єсікова.

Як повідомила в.о. начальника відділу освіти РДА Тетяна Яковенко, при проведенні щоденного моніторингу відвідування учнями навчальних закладів району станом на 13 грудня у 4-х загальноосвітніх закладах ситуація із захворюваністю стабілізувалася. Рівень захворюваності учнів цих шкіл наразі не перевищує 11%. Тому комісія прийняла рішення відновити навчання з 14 грудня у школах району.

За даними головного лікаря Лохвицького центру первинної медико-санітарної допомоги Миколи Лисенка ситуація із захворюваністю на грип та ГРВІ характеризується все ще значною кількістю хворих серед населення.

Перейти до вмісту