Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські рятувальники взяли участь у волонтерському проекті «Простір добра»

Рятувальники взяли участь у волонтерському проекті «Простір добра»

11

З нагоди Міжнародного дня волонтера у мистецькій залі Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара відбувся обласний волонтерський проект «Простір добра». Про це повідомили у ГУ ДСНС у Полтавській області.

Проект організований КУ «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради та Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації.

Під час заходу співробітники Головного управління ДСНС України у Полтавській області презентували діяльність рятувальників щодо співпраці з різними волонтерськими організаціями задля допомоги тим, хто її найбільше потребує. Організатори заходу подякували рятувальникам за підтримку та постійну співпрацю.

Довідка: метою проведення обласного волонтерського проекту «Простір добра» було поширення патріотичного виховання серед молоді, розвиток волонтерського руху на Полтавщині, стимулювання до підвищення суспільної активності молоді, створення комунікаційного простору для обміну досвідом та продуктивного спілкування молоді. Учасниками проекту стали представники громадських та благодійних організацій, волонтерські загони при вищих навчальних закладах області.

10

Перейти до вмісту