Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Поліцейські розкрили вбивство пенсіонера у Машівському району

Поліцейські розкрили вбивство пенсіонера у Машівському району

pm967image001

У селі Селещина Машівського району у власному будинку знайшли тіло 62-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та розпочали пошуки особи, яка причетна до вбивства. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

“Проведеними оперативно-пошуковими заходами вдалося вийти на слід зловмисника. Ним виявився 34-річний мешканець Полтавського району. Працівники поліції за сприяння Управління служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області затримали підозрюваного, який переховувався у Полтаві”, – розповів заступник начальника ГУ НП у Полтавській області Руслан Бірюков.

pm735image003

Вбивця розповів слідчим, що увійшов у довіру до потерпілого, зайшов до будинку, а потім наніс декілька ударів. Після скоєного забрав майно з будинку потерпілого і втік. Підозрюваного затримали у порядку статті 208-ї Кримінально-процесуального кодексу України.

Працівники поліції вилучили речові докази та направили на експертизу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

pm60image005

Перейти до вмісту