Ви тут:
Головне Кримінал Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині затримали групу злочинців, які вчиняли розбійні напади на пенсіонерів

На Полтавщині затримали групу злочинців, які вчиняли розбійні напади на пенсіонерів

5___196_729x547

За попередніми даними, до складу групи входило щонайменше 4 особи, віком від 18-ти до 27-ми років, повідомляють у ГУ НП у Полтавській області.

Оперативники та слідчі поліції Полтавщини разом із службою безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали групу зловмисників за підозрою у скоєнні вбивства та розбійних нападів.

Начальник обласного управління поліції Олег Бех повідомив:

– Використовуючи транспортний засіб, вони пересувалися територіями різних областей України та нападали на осіб похилого віку. Діяли зухвало, зв’язували та били людей, відбирали гроші, коштовності та інше майно. Лише на території Полтавської області встановлена причетність даної групи до вчинення трьох розбійних нападів та умисного вбивства. Також дані особи обґрунтовано підозрюються у скоєнні аналогічних злочинів на території сусідніх областей.

За фактами протиправної діяльності відкриті кримінальні провадження за п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство), ч.3, 4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми до 15-ти років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Перейти до вмісту