Ви тут:
Оголошення Погода Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині погіршення погоди: пориви вітру та ожеледь

На Полтавщині погіршення погоди: пориви вітру та ожеледь

52988_729x547_650x410

За прогнозами Укргідрометцентру, вдень 8 грудня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Луганській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях пориви вітру 15-20 м/с, на високогір’ї Карпат до 25 м/с.

У Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській областях ожеледь, на дорогах ожеледиця.

ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці та керування автомобілем. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Перейти до вмісту