Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині не розминулися “ВАЗ” і «Део»: постраждалі в лікарні

На Полтавщині не розминулися “ВАЗ” і «Део»: постраждалі в лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 грудня, близько 9-ої години на автодорозі Лубни-Миргород-Опішня.

Автомобіль «ВАЗ», під керуванням 54-річноого мешканця Шишацькогорайону, не впорався з керуванням і скоїв зіткнення з автомобілем «Део», під керуванням 61-річного мешканця Шишак, який рухався в зустрічному напрямку.

У результаті ДТП обидва автомобілі отримали технічні пошкодження.

61-річна жінка-пасажир «Вазу» та 68-річна пасажирка автомобіля «Део» з тілесними ушкодженнями доставлені до місцевої лікарні. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Перейти до вмісту