Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Лубенщині відкрилася виставка “Село – це серце України”

На Лубенщині відкрилася виставка “Село – це серце України”

11

8 грудня у трьох виставкових залах Вовчицького районного краєзнавчого музею розпочала роботу виставка чотирьох відомих художників. Започаткована з ініціативи лубенських митців, виставка «Село – це серце України» вже другий рік поспіль радує вовчан та гостей краю і цілком заслуговує на те, аби стати традиційною. Цього року завдяки сприянню лубенських художників Олександра Василенка та Володимира Мірошниченка своєю творчістю надихали та захоплювали майстри пензля із сусідніх районів. Оксана та Олексій Іванюки, Олег Макогон, Сергій Шаматрін – подарували частинку власного неповторного світогляду усім присутнім на мистецькому заході, а це: голова районної ради Григорій Угляниця, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко, сільський голова Вовчицької сільської ради Ольга Козловська, громадськість, молодь.

2

Отримавши гарні враження, кожен з гостей намагався передати ті емоції, які викликала мистецька подія. Заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко привітав усіх присутніх від себе особисто та від імені голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко, висловивши переконання у важливості подібних заходів, особливо для підростаючого покоління. Власними думками стосовно мистецької події поділилися голова районної ради Григорій Угляниця, сільський голова Вовчицької сільської ради Ольга Козловська, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко, художники Сергій Шаматрін та Олег Макогон. Продовженням мистецької теми стали виступи талановитих артистів Алли Самозвон та Юрія Задорожнього.

31

У виставкових залах впродовж місяця експонуватиметься майже 70 полотен, різних за сюжетами і технікою виконання, однак об’єднаних любов’ю до України. Відтак, ще є нагода відвідати виставку, відволіктися від буденності та отримати заряд позитиву від спілкування з красою».

Перейти до вмісту