Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Лохвиччині опрацювали проект районного бюджету на 2017 рік

На Лохвиччині опрацювали проект районного бюджету на 2017 рік

92ee504ef34eb01562699ef4ab2d8f0c

За участі голови районної ради Анатолія Храпаля відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, під час якої опрацювали проект районного бюджету на наступний рік. Про це повідомили у Лохвицькій районній раді.

Про проект районного бюджету на 2017 рік доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Клименко. Вона підкреслила, що проект бюджету району сформований за програмно-цільовим методом. Це дасть можливість відстежити відповідність витрат з бюджету цілям і поставленим завданням  звітних періодів за результативними показниками витрачання коштів через інформацію, що буде міститися в бюджетних запитах, паспортах бюджетних програм та звітах про виконання паспортів бюджетних програм. 

Тетяна Клименко повідомила, що в  розрахунках фонду оплати праці працівникам бюджетної сфери враховано підвищення мінімальної заробітної плати з 1 січня 2017 року до  3 200 грн., таким чином, в повному обсязі будуть забезпечені обов’язкові виплати на заробітну плату та оплату комунальних послуг. Учасники засідання ознайомилися з розподілом міжбюджетних трансфертів та обговорили питання фінансування місцевими бюджетами переданих з держбюджету видатків на утримання закладів освіти та охорони здоров’я.

Перейти до вмісту