Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

Міська влада Полтави разом з цирком Кобзов влаштує неймовірний Новий рік

Міська влада Полтави разом з цирком Кобзов влаштує неймовірний Новий рік

one_600x300ppi

Наше місто знову відвідає найбільший в Україні цирк Кобзов. Цього разу полтавчани матимуть унікальну нагоду поринути у справжню новорічну казку. З 19 грудня до нашої уваги буде представлено нове шоу «Один вдома». А відбудеться це новорічне дійство під патронатом міського голови Олександра Мамая.

Протягом усіх новорічних свят, з 19 грудня до 15 січня, цирк Кобзов гастролюватиме в Полтаві з новорічною казкою. «Один вдома». Це розповідь про пригоди веселого та хвацького хлопчика, який за мотивами усім відомо фільму, залишився на свята один вдома та вирішив відвідати виставу, де знайшов багато друзів та цікавих пригод.

Разом з головним героєм – Кевіном – глядачі новорічного шоу від Кобзова зможуть поринути у справжні пригоди. Відвідувачів цирку чекає кумедна боротьба з горе-злочинцями, подорож до Сніжної Королеви та гра в сніжки під куполом цирку, зустріч з Феєю, що виконуватиме приголомшливі магічні трюки. І це лише невеличка частина пригод, які анонсують організатори шоу.

В програмі приймають участь 100 найкращих в Україні артистів: повітряні гімнасти та акробати, сучасне ілюзійне шоу, а циркові коміки задіють у своїх номерах усіх бажаючих. Також на арені цирку буде представлено новітнє для циркового мистецтва Україні – Тесла-шоу. У виставі буде продемонстрована чимала кількість тварин, серед яких справжні красені – білий лев та тигр, ведмеді та поні і навіть справжній вовк!

Вражають і масштаби цирку – 300 тон обладнання на 80 вантажівках, 25 метрів висота куполу. Особливої уваги заслуговує світлове та звукове оснащення цирку Кобзов. Це сучасні технології, автори яких приймали участь в постановці знаних усіма «Україна має талант» та «Х-фактор».

Також на території цирку будуть працювати тематичні виставки: ранчо динозаврів, кімната сміху, тераріум та виставка трансформерів. На ранчо динозаврів представлені макети древніх тварин в натуральну величину. Ну і який же цирк без Кімнати сміху – приходьте та отримайте можливість зробити оригінальне селфі. В тераріумі ви зможете побачити рідкісних змій, ящерів, тропічних птахів та крокодила. Унікальною є й виставка Трансформерів – робітники цирку Кобзов, в вільний від переїздів та інших циркових клопотів час, створили рукотворну колекцію героїв усім відомих блокбастерів. Із старих автомобілів в світ прийшли триметрові копії знаменитих роботів.

Ми не будемо відкривати вам усі таємниці та диковинки найбільшого в Україні цирку. З 19 грудня завітайте до циркового містечка та пориньте в новорічну казку шоу «Один вдома»!

Місце розташування цирку: м. Полтава. Біля ТРЦ ЕКВАТОР, з 19.12.2016

Квитки на сайті www.kobzov.ua та в касах міста.

Перейти до вмісту