Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Мін’юст оголосив конкурс на посаду директора Департаменту з питань люстрації

Мін’юст оголосив конкурс на посаду директора Департаменту з питань люстрації

minystМіністерство юстиції України оголосило проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Департаменту з питань люстрації. Відповідний наказ розміщено на сайті Мін’юсту за посиланням: http://old.minjust.gov.ua/51490

Ми запрошуємо професійних юристів взяти участь у конкурсі. Відбір буде проведено за принципамиповної відкритості. Участь у конкурсному відборі зможуть взяти всі, хто відповідатиме кваліфікаційним вимогам. Строк подачі документів становить 30 днів з моменту публікації наказу. Про це повідомляють у прес-службі відомства.

Окремо запрошуємо представників громадських організацій та ЗМІ приєднатись до конкурсного процесу та зробити відбір кандидатури на посаду директора Департаменту з питань люстрації максимально прозорим, відкритим та зрозумілим для суспільства.

Саме за таких умов ми зможемо обрати дійсно найкращого кандидата, який обійме одну з найбільш відповідальних посад у Міністерстві юстиції країни.

На час проведення конкурсного відбору куратором роботи Департаменту з питань люстрації призначено заступника Міністра юстиції Сергія Петухова.

Перейти до вмісту