Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

Медики Полтавщини удосконалюють навички імунопрофілактики

Медики Полтавщини удосконалюють навички імунопрофілактики

dsc_7204

На Полтавщині відбувся третій тренінг з питань імунопрофілактики, що проводиться за допомогою команди обласних тренерів ЮНІСЕФ Світлани Писаренко, Тетяни Полич, Валентини Думенко, Андрія Байбарзи. Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Участь взяли 45 медичних працівників як галузі охорони здоров’я – педіатри, сімейні лікарі, неонатологи, неврологи дитячі, реаніматологи, медичні сестри амбулаторій загальної практики-сімейної медицини та медичні сестри загальноосвітніх шкіл м. Полтави, так і галузі освіти – медичні сестри дошкільних навчальних закладів м. Полтави.  

Тренери навчали полтавських фахівців азам вакцинології, умінню ефективної комунікації з батьками та техніки проведення вакцинації.

«Кожний тренінг є викликом для команди тренерів – якомога влучніше донести до кожного учасника матеріал, розшивелити їх, змусити думати. Роботи у команди тренерів непочатий край! Ми не плануємо зупинятись!», – зазначила головний педіатр Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА Світлана Писаренко.

За особистий внесок у розвиток та покращення якості програми імунізації населення України всі лікарі Полтавщини отримали подяки від МОЗ України, ВООЗ, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, а також сертифікати тренерів з ефективного консультування з питань імунізації.

dsc_7201

dsc_7220

Перейти до вмісту