Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Адвокат системи БПД у Лубнах допоміг клієнтці отримати аліменти на утримання дитини

Адвокат системи БПД у Лубнах допоміг клієнтці отримати аліменти на утримання дитини

centr-bvpd_0

Так до Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулась гр. Г. з проханням представити її інтереси в суді. Вона мала намір стягнути із свого чоловіка аліменти на утримання 2-річної дитини.

За її словами чоловік із добровільним наданням матеріальної допомоги зволікав, хоча мав роботу та постійний заробіток.

Внаслідок сформульованої адвокатом системи БПД з міста Гребінка Сергієм Юрченком позиції прохання про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини суд задовольнив.

Так як у відповідності до ч. 1 ст. 180 сімейного кодексу України батьки зобовязані утримувати дитину до досягнення нею повноліття із чоловіка щомісячно буде стягуватись 1/4 від всіх видів його заробітку, але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, до досягненню нею 18 років.

Для отримання більш детальної інформації щодо захисту Вашого порушеного, невизнаного чи оспорюваного права просимо звертатись до Лубенського місцевого центру БПД:

адреса: м. Лубни, вул. Монастирська, 17 (у дворі суду), тел.: (05361) 77-479, (МТС) 095 253 66 14, (LIFE) 063 996 27 61, Skype: lubny-bpd

Перейти до вмісту