Ви тут:
Анонс децентралізація Оголошення Суспільство Україна 

5 грудня відбудеться перший всеукраїнський телевізійний марафон “Час можливостей», присвячений децентралізації

5 грудня відбудеться перший всеукраїнський телевізійний марафон “Час можливостей», присвячений децентралізації

У понеділок, 5 грудня на «5 каналі» – перший всеукраїнський телевізійний марафон «Час можливостей», присвячений децентралізації з нагоди Дня місцевого самоврядування та року діяльності перших в Україні об’єднаних територіальних громад.

Починаючи з 7 години ранку і до 21-30 – у прямому ефірі спілкування з представниками об’єднаних територіальних громад з більшості областей України, експертами, головами обласних рад, представниками всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, народними депутатами та урядовцями, відповідальними за реалізацію завдань реформи місцевого самоврядування.

Глядачі телевізійного марафону почують з уст очільників громад та їхніх мешканців, як сьогодні змінюється їхнє життя, про перші здобутки та наболілі питання, а також почують голос громад, яким ЦВК відмовила у проведенні перших місцевих виборів.  У ході дискусій під час телевізійного марафону обговорюватимуть бюджетні питання, питання реформування земельних відносин в Україні, адміністративних послуг та інших секторальних реформ у контексті основоположної реформи місцевого самоврядування за принципом децентралізації влади.

Всеукраїнський телемарафон підготовлений «5 каналом» разом із Українським кризовим медіа-центром та Комунікативною групою Центрального офісу реформ за підтримки програми DOBRE.

Перейти до вмісту