Ви тут:
Суспільство Україна 

1 січня «Світське життя» покаже Новорічний карнавал на телеканалі «1+1»

1 січня «Світське життя» покаже Новорічний карнавал на телеканалі «1+1»

novorichnyj-karnaval-svitskoho-zhyttya-2

Телепроект «Світське життя з Катериною Осадчою» підготував для глядачів телеканалу «1+1» феєричне святкове шоу. 1 січня о 22.00 в ефір вийде Новорічний карнавал, який вже став традиційним для проекту.  

Продовжуючи успішний експеримент минулого року, редакція програми знову зібрала найяскравіших зірок країни в студійному «казковому лісі» і відзняла концертне шоу з креативними пісенними номерами, сенсаційними інтерв’ю та безліччю сюрпризів для своїх гостей і глядачів.  

novorichnyj-karnaval-svitskoho-zhyttya-3

Першою у новорічну студію до Катерини Осадчої завітає тріумфаторка року та тренер «Голосу країни-7» Джамала. На сцену вона спуститься просто з неба на величезному святковому годиннику, щоб заспівати власну українську версію міжнародного різдвяного хіта Jingle Bells. «Світське життя» теж підготувало сюрприз для Джамали: її привітають найяскравіші переможці Євробачення різних років, від Олександра Рибака до Кончити Вюрст. 

Зірки в гостях у Катерини Осадчої, яка цього вечора сяятиме в костюмі ялинки, пройдуть святкові випробування: Ольга Полякова задекларує своє майно та підрахує метраж усієї власної нерухомості, Дзідзьо наколядує мішок ковбаси, гурт «ТІК» засипле студію грошима задля стабілізації гривні в Новому році, MONATIK закружляє в запальному танці своїх фанаток-бабусь, а дівчата з гурту «Віа гра» покажуть, якими були секс-символи 40 років тому, і перевтіляться у героїнь легендарної кінострічки «Іронія долі». 

novorichnyj-karnaval-svitskoho-zhyttya-8

Під келихи шампанського Marengo артисти підбиватимуть підсумки року й виправлятимуть власні помилки. Так, Настя Каменських отримає другий шанс стрибнути з парашутом, а Тіна Кароль спростує чи підтвердить усі найскандальніші чутки, які протягом року писала про неї жовта преса. Гурт «Время и стекло» приміряє образи супергероїв та проведе в студії Monequin Chellenge, а Ірина Білик навчить української свого молодого азербайджанського чоловіка і заспіває з ним дуетом одну зі своїх культових ранніх пісень. 

Що не номер – то видовище, що не артист – то сенсація! Не проґавте найяскравіше святкове шоу –  «Світське життя. Новорічний карнавал» 1 січня на телеканалі «1+1». 

Перейти до вмісту