Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Відтепер перехрестя вулиць Шалом-Алейхема та Панянки у Полтаві – безпечне

Відтепер перехрестя вулиць Шалом-Алейхема та Панянки у Полтаві – безпечне

73715780_b5fb8b8a

У Полтаві продовжують ремонтувати автошляхи. Одним із найважливіших завдань є нанесення дорожньої розмітки. Серед небезпечних перехресть міста –  перехрестя вулиць Шалом-Алейхема та Панянки. Правоохоронці говорять: через велику кількість машин, відсутність дорожньої розмітки, неякісне дорожнє покриття, протягом минулого року там відбулося 9 серйозних дорожньо-транспортних пригод. У Полтавській міській раді запевнили, що відтепер це перехрестя – безпечне.

Завдяки плідній співпраці міської влади та патрульної поліції, ситуацію на цьому відрізку виправили.

73715780_4edb18b5

“Замінили дорожнє покриття, нанесли нову розмітку, розмістили дорожні знаки. Станом на сьогодні це перехрестя стало максимально безпечним”, – розповів керівник відділу моніторингу аналітичного забезпечення управління патрульної поліції Полтави Євгеній Яковенко.

Окрім цих робіт, які вже виконані, у планах встановлення пішохідних огорож та штучного освітлення у нічний час доби.

73715780_d7404ec2

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олексій Чепурко наголосив, що до питання нанесення дорожньої розмітки підходять відповідально: “Приймаємо звернення мешканців Полтави, де відсутні пішохідні переходи і наносимо розмітку. Особливу увагу приділяємо віддаленим районам – це Яківці, Івонченці, Рибці. Усе це робиться задля безпеки пішоходів та водіїв”.

Також заступник міського голови говорить, що в першу чергу звертають увагу на соціально значущі заклади: дитячі садочки, школи, лікарні.

У Полтаві цьогоріч відремонтували дорогу на вулицях Сакко, частина Європейської, Сінна, Половки, Героїв АТО, Симона Петлюри, Стрітенська, Патріарха Мстислава. Через погодні умови роботи призупинені. Проте, говорять комунальники, цього року планують ще доставити знаки та нанести розмітку на відремонтованих шляхах.

Перейти до вмісту