Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській міськраді виділили 640 тис. грн на лікування дітей з онкологічною патологією

У Полтавській міськраді виділили 640 тис. грн на лікування дітей з онкологічною патологією

im578x383-грошіНа черговому засіданні у Полтавській міській раді під головуванням мера Олександра Мамая прийняли рішення «Про виділення коштів». 32 батьків, опікунів отримають кошти на лікування дітей з онкологічною патологією та захворюваннями, що потребують постійного вартісного медикаментозного лікування по 20 тисяч гривень кожному, на загальну суму 640 тисяч гривень. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Окрім того одноразову матеріальну допомогу отримають 43 учасники бойових дій та інваліди війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції по 1 тисячі гривень кожному на загальну суму 43 тисячі гривень; 4 ліквідатори Чорнобильської катастрофи (категорія 1 серія А) по 500 гривень кожному на загальну суму 2 тисячі гривень. Також з нагоди Всесвітнього дня пошти по 600 гривень отримають усі, хто працює в Поштамті Полтавської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» на загальну суму 83 тисячі 400 гривень.

Окрім цього, вирішено перерахувати кошти громадській організації «Полтавський фізкультурно-спортивний клуб інвалідів «Візок», за рахунок коштів, передбачених на фінансову підтримку громадських організацій ветеранів, інвалідів, чорнобильців, реабілітованих, інших організацій і об’єднань, які опікуються проблемами інвалідів та сприяють вирішенню соціально-важливих загальноміських проблем та завдань, на загальну суму 20 тисяч гривень.

Перейти до вмісту