Ви тут:
Анонс Головне Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відкриють “Ялинку Янголів”

У Полтаві відкриють “Ялинку Янголів”

97455860_34cb782b

У переддень новорічних свят кожна дитина чекає на подарунок. Діти, позбавлені батьківського піклування, діти-сироти, ВІЛ-інфіковані, діти-інваліди, діти, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків та діти зі шкіл-інтернатів міста загадують свої новорічні бажання Янголам з благодійного проекту «Ялинка Янголів».

Уже 13 років поспіль здійснюються дитячі мрії за допомогою небайдужих громадян міста. Проект реалізовується управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, Полтавською обласною благодійною організацією «Реабілітаційний центр «Вихід Є!» та студентами-волонтерами ВДНЗУ «УМСА».

Цього року всі Янголята злетяться на Ялинку, що буде розташована в ТРЦ «Київ» (вул. Зіньківська, 6/1 а) протягом вихідних грудня (3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 грудня 2016 року) з 10.00 до 18.00 год.

Запрошують усіх приєднатися до благодійного проекту, на мить перетворитися в чарівника та подарувати святковий настрій маленьким дітям, які потребують підтримки.

Телефон для довідок: 2-57-29.

Перейти до вмісту