Ви тут:
Головне Полтавщина Сільське господарство Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві відбулись урочистості до Дня працівників сільського господарства (ФОТО)

У Полтаві відбулись урочистості до Дня працівників сільського господарства (ФОТО)

dsc_0826

Сьогодні у Полтавському академічному музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

У рамках святкового заходу, голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко та заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко нагородили кращих із кращих працівників агропромислової галузі почесними грамотами облдержадміністрації.

dsc_0820

«Полтавщина займає не просто достойне місце, вона займає переважне місце в розвитку здобутків України, що стосується аграрного сектору. Ми сьогодні маємо 4 місце по збору зернових, маємо переважні позиції по вирощуванню великої рогатої худоби, займаємо перші місця по надоям молока. Це все завдяки вам. Низький уклін за вашу сумлінну працю, за ваше господарство, за те що ви бережно відноситесь до нашої Матінки-землі. Міцного здоров’я, успіхів та наснаги», – відзначив у своєму вітальному слові Валерій Головко.

dsc_0785

За самовіддану працю, вагомий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва та з нагоди професійного свята Дня працівників сільського господарства подяками Прем’єр-міністра України відзначили голову селянського (фермерського) господарства «Відродження» Валерія Дригу та механізатора-тваринника сільськогосподарського ТОВ « Агрофірма Оржицька» Михайла Бурого.

dsc_0799

«Зі сторони обласної ради хочу подякувати за вашу працю. Не дарма в Полтавській обласній раді фактично половина депутатів — представники вашої професії. Громада Полтавщини довірила саме вам представляти її інтереси у владі. Ще хочу сказати слова вдячності, адже саме ви, аграрії, найбільше допомагаєте хлопцям на сході України», – зазначив Анатолій Ханко.

dsc_0804

Цього дня працівники сільського господарства Полтавщини отримували багато привітань.

“Наша область одна з лідерів у сфері сільського господарства. Цього року за обсягами виробництва сільськогосподарської продукції ми стали другими в Україні. Звичайно ж, таких результатів не вдалося б досягти без працьовитих і розумних аграріїв Полтавщини. Бажаю їм здоров’я і завзяття у такій важливій справі”, – cказав заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий.

За активну роботу у висвітленні питань агропромислового комплексу, та з нагоди ювілею, 25-річчя з дня заснування часопису, почесною грамотою обласної ради нагородили головного редактора Ларису Кобу та колектив обласної газети «Село Полтавське». Також, видання отримало грамоту “За утвердження духовності” від Архиєпископа Полтавського і Кременчуцького Федіра.

У ході концертної програми аграріїв привітали найкращі творчі колективи Полтавщини.

dsc_0842

dsc_0797

dsc_0814

dsc_0802

dsc_0839

dsc_0843

dsc_0821

dsc_0810

dsc_0856

dsc_0858

dsc_0784

dsc_0759

dsc_0847

dsc_0849

dsc_0871

dsc_0882

dsc_0833

dsc_0735

dsc_0721

Перейти до вмісту