Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві представили збірку Василя Богдана “Про наболіле”

У Полтаві представили збірку Василя Богдана “Про наболіле”

dsc_0173

“Про наболіле” таку збірку представив у Полтаві наш земляк Василь Богдан. Експерт з питань безпеки, ветеран зовнішньої розвідки, який працював у спецслужбах незалежної України ще з періоду їх формування. Така біографія для письменника нетипова. Та це не зупинило палкого патріота у прагненні викласти власне бачення історії сьогодення. Автор каже, надто багато бачив і знає, щоб так довго мовчати.

Автор розповідає, що в своїй назві хотів відійти від стереотипів, щоб якомога більше наблизитись до людей, адже наболіло у багатьох.

dsc_0157

Видавець розповів, що збірка охоплює широкий спектр проблем, пов’язаних із українським державотворенням, забезпеченням національної безпеки країни, боротьбою із корупцією, стратегією ефективної відсічі агресії Росії проти України. Книга включає в себе бачення автора відносно подальших дій офіційного Києва і зарубіжних партнерів України стосовно відновлення суверенітету і територіальної цілісності країни.

Автор сподівається розповсюдити книгу в навчальних закладах та бібліотеках зазначивши : “На мою думку книга має стати підручником для патріотичного виховання.”

dsc_0144

Василь Богдан подарував 70 примірників м. Полтава. Та підкреслив, що збірки будуть надаватися школам та бібліотекам безкоштовно.

Письменник висловив щирі слова подяки за сприяння у виданні збірки Голові Полтавської обласної державної адміністрації Головку Валерію Анатолійовичу, який був присутній на презентації , та зазначив, що без коливань долучився до підтримки в виданні. Адже вона дає можливість зрозуміти, що може трапитись коли ми граємось з політиканством.

Також автор висловив подяку Голові Полтавської обласної ради Олександру Біленькому, громадській раді при Полтавські обласній державній адміністрації .

 

dsc_0165-1Голова Полтавської ОДА на сторінці у Facebook назвав книгу Василя Богдана: “аналітикою спеціаліста в сфері безпеки”.

“Це аналітика спеціаліста з безпеки того, що відбувалося в країні за 25 років незалежності, і насамперед аналітичні розвідки подій 2012—2016 років. Думаю, що її буде цікаво почитати тим, хто хоче зрозуміти, а чи була у нас взагалі держава, чи давали нам можливість її створити, чи давали, як нації, визначатися, як нам жити, з ким товаришувати. А молодим поколінням дозволить побачити ті загрози, які виникають, коли ми граємося у небезпечні ігри, як то популізм, політиканство, загравання з іншими державами. І що поступки власними інтересами в угоду іншій державі ризикують закінчитися втратою власної незалежності і свободи”,  -написав Валерій Головко.

На запитання чи планує Василь Богдан видавати ще книгу чи можливо мемуари, відповів : “ В моєму середовищі (військовослужбовці) зокрема використовується формат написання мемуари. Але я вирішив зруйнувати стереотипи, діяти не стандартно і в залежності від того як буде сприйнята збірка “Про наболіле”, буду писати далі.”

Письменник сподівається на підтримку своїх думок з боку патріотично налаштованих громадян.

dsc_0160

dsc_0129

dsc_0139

Перейти до вмісту