Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді розробляють Стратегію перспективного субрегіону

У Миргороді розробляють Стратегію перспективного субрегіону

image001

На черговому засіданні робочої групи зі стратегічного планування м. Миргорода обговорили “Стратегію розвитку субрегіону”, яку містянам допомагають розробляти експерти канадського Проекту ПРОМІС “Партнерство для розвитку міст”. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

На стратегічній сесії представники Проекту, влади, активної громадськості та бізнесу сформували чітке бачення: де знаходиться громада на даний час, чого вона прагне досягти завтра і яким чином ці прагнення можливо втілити в життя, що необхідно для формування Стратегії перспективного субрегіону.

За словами міського голови Сергія Соломахи, майбутній документ – своєрідна дорожня карта розвитку міста та прилеглих територій. З допомогою фахівців є можливість розробити прогресивний план стратегічних дій на найближчі роки та розвивати  міську територію, яка у перспективі розшириться.

Члени робочої групи  радилися та дискутували, висловлювали різні думки щодо стратегічних напрямів майбутнього розвитку нашого краю.

На наступній зустрічі експерти представлять проміжні результати формування Стратегії розвитку субрегіону та визначать заходи, необхідні для реалізації оперативних цілей.

Перейти до вмісту