Ви тут:
Суспільство Україна 

Потап, Тіна Кароль і MONATIK виконають реп на сцені «Голос.Діти-3» (ВІДЕО)

Потап, Тіна Кароль і MONATIK виконають реп на сцені «Голос.Діти-3» (ВІДЕО)


У неділю, 13 листопада, о 21:00 на телеканалі «1+1» в проекті «Голос.Діти-3» відбудеться перший ефір нового етапу шоу – «вокальних боїв».

Згідно з новими правилами, тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK сформують із учасників своїх команд трійки для виступу на сцені. Після «вокального бою» тренер залишить у своїй команді лише одного з трьох учасників.

Розпочнеться ефір імпровізованим спільним хіп-хоп номером Потапа, MONATIKА і Тіни Кароль. Тренери прочитають реп про проект.

Тренери та їх підопічні ретельно готувалися до нового етапу проекту, присвячуючи багато часу репетиціям. MONATIK навіть підготував для учасників своєї команди незвичайні мотивуючі подарунки. Окрім талісманів-значків, тренер презентував кожному своєму підопічному іменні толстовки з назвою команди «monatiki» і ім’ям учасника на спині.

 У неділю за право залишитися на проекті будуть боротися маленькі талановиті вокалісти, які встигли стати улюбленцями всієї країни, Варвара Кошова і Талі Купер з команди Потапа, Раффаелє Пападіа і Оля Гарбузюк з команди Тіни Кароль, Ерік Мкртчан і Андрій Бойко з команди MONATIKА і багато інших.

holos-12

komanda-monatik-2  komanda-potapa-1

Перейти до вмісту