Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські рятувальники здали заліки з фізичної підготовки (ВІДЕО)

Полтавські рятувальники здали заліки з фізичної підготовки (ВІДЕО)

91

Сьогодні на спортивному майданчику на території 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини співробітники Головного управління ДСНС України у Полтавській області здавали заліки з фізичної підготовки. Полтавських рятувальників перевіряла комісія на чолі з начальником відділу фізичної підготовки і спорту Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Олександром Тарасовим, повідомили у ГУ ДСНС у Полтавській області.

Офіцери служби цивільного захисту здавали заліки з бігу на 100 та 1000 метрів, підтягування на перекладині та віджимання.

90

Підбиваючи підсумки, Олександр Тарасов відмітив гарну фізичну підготовку полтавських рятувальників.

«Співробітники Головного управління не лише відмінно виконують поставлені завдання, а й значну увагу приділяють розвитку спорту. Хочу подякувати начальнику ГУ ДСНС у Полтавській області Володимиру Салогубу за увагу та розуміння важливості підтримання гарної фізичної форми серед особового складу. Полтава має гарну спортивну інфраструктуру, тому є можливість саме тут проводити різноманітні змагання на самому високому рівні», – наголосив Олександр Тарасов.

Перейти до вмісту