Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавська прокуратура роз’яснила свою позицію щодо повідомлення про підозру керівникові ТОВ «Сільські традиції»

Полтавська прокуратура роз’яснила свою позицію щодо повідомлення про підозру керівникові ТОВ «Сільські традиції»

Ознайомившись із публікацією одного з Інтернет-видань, в якому керівник ТОВ «Сільські традиції» стверджує, що не був поінформований про повідомлення йому про підозру, а дізнався про це лише із сайту прокуратури Полтавської області, що його не викликали слідчі і жодних повісток він не отримував, прокуратура вважає за необхідне роз’яснити журналістам та громадськості, що керівник вищезгаданого підприємства неодноразово викликався слідчим поліції, який здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні, до слідчого управління ГУ НП в області для вручення такого повідомлення. Але так як у телефонній розмові керівник підприємства повідомив, що перебуває на лікуванні, дата вручення повідомлення про підозру була перенесена на 17 жовтня. У подальшому телефон керівника ТОВ «Сільські традиції» був вимкнений, тому додатково про необхідність присутності керівника у визначений день слідчий поставив до відома ще й представника товариства. Проте 17 жовтня керівник ТОВ «Сільські традиції» на виклик слідчого так і не з’явився.

У зв’язку із неможливістю вручити повідомлення про підозру безпосередньо керівникові товариства, слідчий відповідно до норм чинного Кримінального процесуального кодексу України направив документ на юридичну адресу підприємства, де працює особа.  

Окрім цього, звертаємо увагу, що керівник ТОВ «Сільські традиції» наразі перебуває в розшуку. Тому просимо всіх, хто володіє достовірною інформацією, що може допомогти у встановленні місцезнаходження вищезгаданої особи, повідомити представників органу досудового розслідування чи прокуратури. 

Нагадаємо, керівник ТОВ «Сільські традиції» підозрюється у вчиненні злочинів за ч. 1 ст. 239 (забруднення земель відходами, шкідливими для життя, здоров`я людей та довкілля, внаслідок порушення спеціальних правил, що створило небезпеку для життя, здоров`я людей та довкілля) та ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) КК України.     

Перейти до вмісту