Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Польську систему самоврядування вивчали миргородці

Польську систему самоврядування вивчали миргородці

img9acabee3454a8d90a30c5591fd98f928

З навчальним візитом представники українського  самоврядування відвідали Польщу. Делегатом від Миргорода була секретар міської ради Наталія Гирка, повідомили у Миргородській міській раді.

У Польщі вони вивчали кращий міжнародний досвід проведення системних реформ у системі самоврядування. Робоча поїздка відбулася у рамках реалізації Проекту ПРОМІС, у партнерстві з польським Фондом міжнародної солідарності та за підтримки Уряду Канади, представників міст-партнерів Проекту ПРОМІС та представників обласних державних адміністрацій Вінницької, Запорізької, Івано-Франківської та Полтавської областей.

Учасники поїздки спілкувалися з представниками польських органів місцевого самоврядування та визначними експертами на тему верховенства права, залучення громадян до процесів бюджетування, стратегічного планування, фінансування місцевого економічного розвитку, створення належного бізнес-клімату, підтримки малого і середнього підприємництва, залучення інвестицій. Учасники поспілкуватися з паном Єжи Стемпєнем – одним з ідеологів реформування місцевого самоврядування у Польщі, відвідали міста  Варшаву, Вишкув, Гродізк Мазовєцкі, Лодзь, де  ознайомилися  з управлінськими принципами роботи органів місцевої влади.

Перейти до вмісту