Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Поліцейські Полтавщини здавали кров заради допомоги постраждалим в ДТП (ФОТО)

Поліцейські Полтавщини здавали кров заради допомоги постраждалим в ДТП (ФОТО)

pm769image001

Працівники поліції охорони та патрульні взяли участь у загальнодержавній акції «Здай кров – врятуй життя», яка проходить у рамках Тижня безпеки дорожнього руху, повідомляють у ГУ НП у Полтавській області.

pm564image002

Щороку на автошляхах України гинуть тисячі осіб та десятки тисяч людей отримують травми. ДТП є першою за поширеністю причиною травмувань молоді у віці від 15 до 24 років та другою серед дітей у віці від 5 до 14 років.

З 17 по 18 листопада на Полтавщині, в рамках проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, поліцейські здавали свою кров для того, щоб медики мали змогу надавати своєчасну допомогу, в тому числі громадянам, травмованим під час дорожньо-транспортних пригод.

pm651image003

У Полтаві на обласній станції переливання крові донорами стали поліцейські охорони та патрульні.

Протягом двох днів листопада майже тридцять поліцейських охорони з Полтави, Кременчука, Лубен, Миргорода, а також 15 інспекторів патрульної поліції Полтави стали донорами, з упевненістю, що допоможуть урятувати людські життя.

pm109image004

Лікарі говорять, що ініціатива поліцейських похвальна, адже існує гостра необхідність у щоденному поповненні банку крові.

pm152image005

Перейти до вмісту