Ви тут:
Анонс Культура Оголошення Полтавщина Суспільство 

Новорічні ранки у Полтавському міському Будинку культури розпочнуться з 25 грудня

Новорічні ранки у Полтавському міському Будинку культури розпочнуться з 25 грудня

afysha-novyij-hod-a4-2016-2017

Новорічні ранки у Полтавському міському Будинку культури – це завжди довгоочікувані вистави, що стають яскравою подією нашого міста. Цього року з 25 грудня по 10 січня чекаємо на Вас всією родиною! Тим, хто виріс на легендарних мультфільмах «Бременські музиканти» та «Малюк і Карлсон» пропонуємо їх оновлену версію, яка сподобається і найменшому глядачеві.

У глядацькій залі – справжнє шоу з захоплюючим сюжетом – новий мюзикл «Новорічне Бремен – SHOW» для дітей 6-12 років. Костюми, декорації, декор плюс бомбезний вокал на слова й музику Олесі, Станіслави та Наталії Май , а також захоплюючі інтерактиви з глядачами.

У новій постановці на запальну п’ятірку з Бремена чекають незабутні пригоди. Нічого на світі краще немає, ніж бродити з друзями і коханою по світу, а ще – перехитрити злих і підступних розбійників, обдурити ласого до багатства короля, врятувати Діда Мороза, вразити гостей свята потужним рок-виступом та здійснити найзаповітнішу мрію Принцеси й Трубадура – бути разом!

А у виставковій залі для дітей від 3-х до 10 років чекає казково-новорічна розвага «На даху у Карлсона». Так-так, на самісінькому даху! Якщо ти такий же солодкоїжка, як наш Карлсон, то обов’язково йому допоможеш знайти хоч трішечки варення, яке закінчилося саме під Новий рік! Карлсон – це герой, з яким весело гратись та просто спілкуватись, його портрет зможуть намалювати всі бажаючі і подарувати йому особисто. А ще, запрошуємо дітей розважитись в кімнаті пустунів; зробити та забрати собі на згадку іграшку – привида, послухати аудіоказку. Найсміливіші зможуть привітати своїх друзів з «екрану телевізора». Згадають свої дитячі забавки і дорослі.

Ми впевнені, що ви отримаєте велике задоволення, а відомі історії відкриються для вас у зовсім новому форматі.

Ідеальне свято для вашої дитини –

це незмінний девіз Полтавського міського Будинку культури.

Деталі по тел. 56-37-76

Перейти до вмісту