Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На військовій базі поблизу Полтави ремонтують спеціальну техніку для АТО

На військовій базі поблизу Полтави ремонтують спеціальну техніку для АТО

2

У військовій частині за 30 кілометрів від Полтави  дають друге життя вже списаним старим машинам. Все  солдати ремонтують та відправляють на схід. Раніше на цій військовій базі  лише зберігали старі та списані машини із розформованих частин.

За рік відновили 130 одиниць техніки.

Як розповів командир 536 бази радіаційно-хімічного захисту Ігор Іванченко, тут ремонтують не лише машини, які прибули з АТО, а йтехніку, яка зберігалася 20,30 років.

6

«Ця техніка потребує відновлення. Ми міняємо, резино-металеві звавчастини, рідини. Акумулятори установлюємо нові», – сказав ігор Іванченко.

У боксах проводять від найпростіших  до складних ремонтів. Зокрема, ремонтують броньовані машини для  розвідувальних військ, БРД,ЗІЛи та інше.

Цьогоріч придбали нове обладнання для шиномантажу. Тепер за день ремонтники можуть перебортувати до 6 коліс. Раніше ж на одне колесо витрачали півдня.

На базі вже чекають відправки 11 авторозливних станцій  для підвозу води. Їх підготовили для авіаційної бригади.

З початку проведення антитерористичної операції на базі відремонтували понад 500 одиниць військової техніки. Це єдина частина в Україні , де зберігають і ремонтують озброєння військ радіаційно-хімічного захисту.

3

1

 

Перейти до вмісту