Ви тут:
Головне Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині протягом доби рятувальники вивільнили із заторів 6 автомобілів

На Полтавщині протягом доби рятувальники вивільнили із заторів 6 автомобілів

787

Протягом доби, 29 листопада, бійці ДСНС виїжджали на допомогу водіям, які, внаслідок ускладнення погодних умов з’їхали з проїжджої частини дороги на не могли далі самостійно продовжити рух.

Рятувальники за допомогою спеціальної техніки вивільнили із снігових заторів та кюветів у Великобагачанському, Зіньківському, Козельщинському, Новосанжарському та Пирятинському районах 6 автомобілів, в яких перебували 13 чоловік. Про це повідомляють у ГУ ДСНС України у Полтавській області.

789

Так, 29 листопада об 19:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Зіньків – Високе Зіньківського району, на слизькій ділянці дороги поблизу с. Тарасівка мікроавтобус «Газель» з’їхав в кювет. П’ять пасажирів та водій на момент виникнення надзвичайної події не постраждали. До місця події відразу виїхали бійці з 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

788

Рятувальники за допомогою буксирувального тросу витягли автомобіль «Газель» на автодорогу, після чого мікроавтобус продовжив рух за своїм маршрутом. Для надання допомоги залучалася 1 одиниця техніки та 5 чоловіків особового складу.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області нагадує, що за прогнозами Укргідрометцентру, 30 листопада на дорогах країни, крім південних та більшості східних областей, ожеледиця. Саме тому рятувальники закликають громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці та керування автомобілем.

Перейти до вмісту